Kennell Rottbear`s
Lyhyt- ja Pitkäkarvaiset
Bernhardinkoirat
Etusivu

Esittely

Bernhardinkoirat
Urokset
Nartut

Suomen Lapinkoira

Pentulaatikko

Pentueet
A
B
CValiot

Jalostustarkastus

Luonnetesti

kokeet

Muistoissa

Linkit
Tervetuloa tutustumaan kotisivuihini.

Olen kasvanut pienestä asti koirien 
kanssa lähinnä Saksanpaimenkoirien jotka ovat olleet sukulaisillani. Lapsena asuimme kerrostalossa jossa, ulkoilutin naapuruston koiria. Yläkerrassamme asui Suusnautseri uros Repe joka oli todella mahdoton tapaus se ei pitänyt toisista koirista vaan se piti köyttää lähimpään puuhun tai lyhtytolppaan ettei, se hyökkäisi vastaantulevan koiran kimppuun. Minä olin ainoa jota se uskoi kun, olimme lenkillä silloin se käyttäytyi todella mallikelpoisesti.
Ensimmäinen oma koirani oli Rottweileri jonka, kanssa harrastin kaikkia PK lajeja.  Melkein joka toinen koirani on tullut aikuisena minulle pitovaikeuksien takia pahin niistä oli Noitakummun Iivari eli Iippa jota oli entisessä kodissa pahoinpidelty. Jouduin tekemään sen kanssa paljon töitä että se luotti taas ihmisiin ja itseensä mutta, siitä tuli todella hyvä vartio-  ja rauniokoira  se olisi päässyt ulkomaille menevään hälytysryhmään.

Ensimmäinen Rottweilerini tuli 1994 ja ensimmäinen Berhandinkoiriani tuli 1997. Uudet tulokasrodut ovat Suomen Lapinkoira joka tuli v.2007 ja Irlanninsusikoira joka tuli v.2009. Olen harrastanut koirieni kanssa Tottelevaisuutta, suojelua, jälkeä, pelastushakua ja näyttelyissä käyntejä.

Olen käynnyt kasvattajakursin v 2008 ja Kennelnimeni sain v2009. Kasvatan pienimuotoisesti Bernhardinkoiria. Tällä hetkellä kotona asustaa kaksi pitkäkarvaista bernhardinkoiraa, yksi lyhytkarvainen Bernhardinkoira, Rottweiler sekä tyttäreni Suomen Lapinkoira
 
Kuulun
Bernhardinkoirayhdistys Ry
Suomen lapinkoirat ry
Suomen kennelliitto